Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017









Την πρώτη φετινή νίκη κατάφερε να πετύχει ο Κεραυνός Αγ.Θωμά επικρατώντας της ομάδος του Ελλοπιακού με 4-1 στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Β' ομίλου της Β κατηγορίας της ΕΠΣΒ.

Tο σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτο του αγώνα, όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Κακός, ο Παπίλας πηδώντας ψηλότερα απ'όλους κατάφερε να γράψει το 1-0 με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Σοφοκλή Σύρου

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό ο Κεραυνός πήρε κεφάλι στο σκόρ με 2-1 με τον Χαβάκη με σουτ εντός περιοχής έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και γύρισμα του Ιγγλέζου.

Στο 61ο λεπτό του αγώνα ο Κεραυνός κλείδωσε τη νίκη, όταν μετά τη σέντρα του Παπαδημητρίου και την ασυνεννοησία μεταξύ των αμυντικών του Ελλοπιακού, ο Θανάσης Βουγέσης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος παίχτης τρία λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 4-1 σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα με 
ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής. 

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν επίσης οι Βουγέσης Στέφανος, Βουγεσης Θανάσης, Λεοντής και Παπασταματιού (Καββάς, Πένεφ, Φλώτσιος, Καραθανάσης, Συνοδάκης, Χρόνης, Παπαδημητρίου, Χρόνης, Χαβάκης, Κακός, Ιγγλέζος)
Ανταπόκριση: Θανάσης Βουγέσης


Αποτελέσματα Αγωνιστικής
  • Επαμεινώνδεας ΑΟ - Θεσπιακός: 0-1
  • ΠΑΣ Οινοφύτων - ΑΟ Πλαταιών: 3-5
  • Κεραυνός Αγ. Θωμά - Ελλοπιακός: 4-1
  • Δόξα Μουρικίου - Ιωνικός Αστέρας: 0-1
  • ΑΣ Λεονταρίου - Πελοπίδας: 3-0
  • ΑΣ Ελεώνας - ΑΣ Χωστίων: 2-1



                               

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

    About

    Ο ιστότοπος υποστηρίζεται από την google και υπεύθυνοι για την ενημέρωση είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

    Αποτελεί το επίσημο δικτυακό μέσο ενημέρωσης του Αθλητικού Ομίλου Κεραυνού Αγίου Θωμά.