Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018Με το πέρας του φιλικού αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδό μας με την ομάδα του ΠΑΣ Οινοφύτων, έγινε η απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας στον 2ο όμιλο της Β΄Βοιωτίας.
Το προεδρείο και οι αθλητές θέλησαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους για τη συνεχή παρουσία τους στις εξέδρες, χαρίζοντας μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών στον Παναγιώτη Δρίτσα, φίλαθλο που δεν είχε "καμία απουσία" στην εξέδρα.
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της φιέστας η βράβευση με μετάλλιο δύο γηραιών αθλητών του Κεραυνού, Νικολάου Δρακόπουλου και Γεωργίου Σύρμα, οι οποίοι παρέλαβαν τα μετάλλιά τους ένδακρυες.
Τη μέρα τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ, Κωνσταντίνος Νίκας και τα μέλη:  Χαράλαμπος Κουτσοδήμος(Β' αντιπρόεδρος), Γεωργιος Μακρής (ταμίας) και Ιωάννης Καββάς(αναπλ. ταμίας) , οι οποίοι έκαναν και τη βράβευση.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη του φετινού στόχου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

    About

    Ο ιστότοπος υποστηρίζεται από την google και υπεύθυνοι για την ενημέρωση είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

    Αποτελεί το επίσημο δικτυακό μέσο ενημέρωσης του Αθλητικού Ομίλου Κεραυνού Αγίου Θωμά.