Κυριακή 9 Ιουνίου 2019




Ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του το τμήμα Κ-12 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Κεραυνού Αγίου Θωμά με αγώνα ενάντια στον ΠΑΣ Οινοφύτων στα Οινόφυτα. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ευχαριστεί θερμά τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τους βεβαιώνει πως καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια των παιδιών μας και την υποστήριξη της υλικοτεχνικής τους υποδομής. 
Ευχαριστίες πολλές και στον τεχνικό της Ακαδημίας Γιώργο Καραμπιτσάκο που διέθεσε πολλές από τις ώρες του και το μεράκι του. προκειμένου να μυήσει τους εν δυνάμει ποδοσφαιριστές στη τεχνική του αθλήματος. 
Στόχος του Δ.Σ. πέρα από το να προσφέρει μια επιπλέον δράση στα παιδιά και να γεμίσει τις ώρες τους, καλλιεργώντας άμιλλα και εκγύμναση, ήταν και παραμένει από την ακαδημία να προέλθουν οι αυριανοί αθλητές του Α.Ο. Κεραυνού. 
Ο καθείς αντιλαμβάνεται πως τούτο απαιτεί ιδιαίτερη παιδεία, ζήλο και χρόνο από παιδιά, γονείς και παράγοντες. Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο επιφορτίζεται με την εξεύρεση πόρων για την υποστήριξη της δράσης, πράγμα επίπονο, ψυχοφθόρο και πολλές φορές ακατόρθωτο. 
Τούτο γιατί οι χορηγίες έχουν πλέον περιορισθεί δραστικά, ενώ έχουν αυξηθεί υπερβολικά τα έξοδα διατήρησης των δράσεων του συλλόγου. 
Στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός παρακαλούμε, όποιος έχει διάθεση και γνωρίζει τρόπους υποστήριξης της Ομάδας και της Ακαδημίας, όπως έρθει σε επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς άγχος η λειτουργία τους. 
το διοικητικό συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

    About

    Ο ιστότοπος υποστηρίζεται από την google και υπεύθυνοι για την ενημέρωση είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

    Αποτελεί το επίσημο δικτυακό μέσο ενημέρωσης του Αθλητικού Ομίλου Κεραυνού Αγίου Θωμά.